Klassinen hieronta

Koulutettu hieroja on terveydenhuollon ammattilainen. Hieronnassa käsitellään pehmeitä kudoksia erilaisten tekniikoiden avulla, jonka vaikutuksesta verenkierto vilkastuu kudoksista. Hieronnan tarkoitus on pehmentää lihaksia ja poistaa kipua. Jo pelkällä kosketuksella on parantava voima, sillä se saa hyvänolo hormonin, oksitosiinin, virtaamaan kehossa. Tämä hormoni saa aikaa onnellisen ja autuaan olon.

Suunnittelen hoitotapahtuman aina yhdessä asiakkaan kanssa, hänen toiveidensa ja tarpeidensa mukaan.
Se miten nopeasti hoitotuloksia saadaan aikaiseksi vaihtelee sen mukaan millainen ongelma ja kehotyyppi asiakkaalla on. Joskus tarvitaan useita hoitokertoja ja joskus taas saadaan helpotusta jo kerran jälkeen. Jos lihakset ovat hyvin arat eikä päästä hieromaan syviin kerroksiin on järkevää hieroa kevyemmin suurempi alue.

Lihaskireydet ja kipu voivat tuntua paikallisesti yhdessä kohdassa, mutta niiden syntyyn vaikuttaa yleensä suurempi kokonaisuus kineettistä toimintaketjua. Tämän vuoksi on tärkeää hieroa laajempi alue kuin ainoastaan kipukohta. Minua kiinnostaa selvittää mistä kipu johtuu ja lähteä hoitamaan tätä, näin saadaan pysyvämpiä hoitotuloksia aikaiseksi. Myös asiakkaan opastaminen omaan kehonhuoltoon on mielestäni tärkeä osa hoitotapahtumaa.

Hierontaympäristö on iso osa hoitokokonaisuutta, lämmin, herkkä ja puhdas tunnelma luovat turvallisen ja miellyttävän hetken juuri sinulle. Käytän hieronnassa laadukkaita luonnonmukaisia hierontaöljyjä, joissa on mieto puhdas tuoksu tai asiakkaan halutessa käytössäni on myös tuoksuttomia öljyjä.

Anatomisesti tarkka ja tehokas hieronta yhdistettynä sydämelliseen läsnäoloon

45 min hierontaVaraa aika

45 minuutin hieronnassa voidaan käsitellä mm. Koko selän lihakset tai alarajan lihakset.
54 €

3 kertaa 149 €
5 kertaa 239 €
10 kertaa 466 €

60 min hieronta Varaa aika

Tunnissa voidaan käsitellä perusteellisesti esimerkiksi selän ja kaularangan lihakset tai alaraajat. Tunnissa ehtii joissain tapauksissa käsittelemään koko toiminnallisen takaketjun, jalkapohjista niskaan.
58 €

3 kertaa 162 €
5 kertaa 262 €
10 kertaa 509 €

90 min hierontaVaraa aika

Puolessatoista tunnissa voi hieroa rentouttavasti koko kehon. Tämä hoitoaika sopii myös osahierontaan, kun halutaan huolellisesti paneutua johonkin ongelmakohtaan tai halutaan käyttää akupunktiota hieronnan yhteydessä.
80€

3 kertaa 220€

5 kertaa 357 €

10 kertaa 694 €

105 min hierontaVaraa aika

Tämän hieronnan aikana ehdin tehdä hoidon kokonaisvaltaisesti koko vartalolle ja mieli ja keho ehtii rauhoittumaan ja ottamaan hoidon vastaan hyvin. Tämä hieronta on esimerkiksi ihana lahjaidea.
90 €

Hieronta Porvoo, Hieroja Porvoo