Hei!

Olen Riikka ja koulutukseltani sairaanhoitaja ja nyt myös klassinen hieroja. Olen kiinnostunut ihmisen hyvinvoinnista ja terveydestä. Tykkään itse paljon liikunnasta ja terveellisestä, ravitsevasta ruuasta, myös lapseni antavat minulle paljon energiaa päivään.

Minua kiinnostaa ihminen, miten se toimii ja jos jokin ei toimi niin selvittää miksi ei toimi. Asiakkaan tutkiminen antaa suuntaa mistä jokin esim kipu voisi johtua. Usein syyn selvittämisellä saada parempia hoitotuloksiakin. Pidän tärkeänä antaa asiakkailleni kotona tehtäviä lihaskunto ja venytys harjoitteita. Ajattelen, että ihminen on kokonaisuus ja ihmisen terveyteen vaikuttaa kehon hyvinvoinnin lisäksi mm. Tunteet ja mieli.

Kiinalainen lääketiede ja erityisesti akupunktio herättivät mielenkiintoni jo 15 vuotta sitten kun itse sain avun hoidoista. Nyt olen saanut akupunktiokoulutukseni myötä itse huomata akupunktion tehokkuuden ja nopeuden.

Haluan hoitaa asiakkaani anatomisesti tarkasti ja tehokkaasti unohtamatta sydämellistä läsnäoloa ja kiireettömyyttä. Käytän hieronnoissa ekologisia, laadukkaita hierontaöljyjä. Kaikki nämä luovat ainutlaatuisen hoitotapahtuman, joka palvelee kehoa, mieltä ja sielua.

Olet sydämellisesti tervetullut

Riikka